

**Meeting Agenda** 

#### **R.A.C.E.** for **EQUITY** RESULTS A CHIEVED THROUGH COMMUNITY ENGAGEMENT

## Doula Stakeholder Workgroup & DHCS

## Full Stakeholder Meeting

## Annotated Agenda

Date: 04.28.2022 Time: 01:00 - 03:00 pm PST Location: Zoom Video

#### Meeting purpose

The purpose of the meeting is to provide an update of the Medi-Cal Doula Benefit timeline and to discuss feedback on the state plan amendment page

## Meeting Agenda

20 mins: Welcome, introductions, and agenda/schedule overview

- PHE ambassadors Lisa Murawski
- Today's Agenda Lisa Murawski
- Update on May meeting schedule Lisa Murawski
- Future stakeholder meetings Jim Elliott

40 mins: Presentation and discussion on Stakeholder Coalition Letter – Alexis Robles-Fredet (presentation) and DHCS staff/Stakeholders)

10 mins: Break

40 mins: Discussion and feedback on the SPA recommendations – Lisa Murawski and stakeholders

10 mins: Wrap-up and next steps - Lisa Murawski

### Meeting Objectives: As a result of this meeting, participants will:

- 1. Identify the benefit timeline
- 2. Identify the budget timeline and next steps
- 3. Understand the various feedback provided on the State Plan Amendment page and DHCS's initial responses to the feedback
- 4. Identity next steps for moving forward in partnership



# Annotated Meeting Agenda:

Time	Торіс	Notes, Roles
01:00 - 01:10	Welcome, introductions, purpose	Opening and introduction:
pm	and agenda (slides 1-4)	Lisa Murawski
10 minutes	<ul> <li>Lisa welcomes group and ask individuals to introduce themselves in the chat</li> <li>Lisa introduces Deitre as the meeting facilitator</li> </ul>	Purpose & Agenda: Deitre Technology: Raquel Chat monitor: Raquel
	<ul> <li>Purpose and Agenda</li> <li>PHE unwinding (Lisa)</li> </ul>	Saunders Chat monitor: Avergill (To inform Deitre of what needs to be addressed in the chat and order of individuals raising their hands)
		Time keeper: Aquilah Note taker: Aquilah
01:10 – 01:15 pm	Brief Update on the timeline for May meetings (slide 5)	Benefits team member: Lead: Lisa Murawski
5 minutes		
01:15 – 01:20 pm	Update on timeline for SPA revisions and future stakeholder meetings (slides 6-7)	Lead: Jim Elliott
5 minutes		
01:20 – 02:00 pm	Feedback on draft State Plan Amendment pages (slide 8) and discussion	Facilitator: Deitre Epps Doula Workgroup Lead:
40 minutes	Overview of recommended changes/modifications	Alexis Robles-Fradet Benefits lead: Lisa Murawski
02:00 – 02:10 pm	BREĂK	
10 minutes		
02:10 – 02:50 pm	Discussion on other stakeholder comments	Facilitator: Deitre Epps
40 minutes	(slides 9-10)	Lead: Lisa Murawski
		Feedback facilitation: Deitre



02:50 - 03:00 pm	Next steps (slides 11-12)	Lead: Lisa Murawski
10 minutes		